In ‘het dagelijks leven’ kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk, ‘ow dat is leuk om even te delen!’. Kleine dingen die me een glimlach geven. Maar die dingetjes zijn dan vaak net te klein om een hele blog aan te wijden. Bijvoorbeeld een leuke website, iets wat ik heb gefotografeerd op straat, een mooie winkel die ik ben tegengekomen, iets bijzonders waar ik mee bezig ben of gewoon een interessant nieuwtje. Dat soort dingen posten we nu allemaal op de facebookpagina van YoY. Maar eigenlijk horen ze natuurlijk ook gewoon thuis op onze eigen site.. Vandaar deze pagina. Waar je al dit ‘leuks’ mee kunt lezen. En natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets ‘fan’ worden van de YoY facebookpagina. Dan krijg je alle posts rechtstreeks op je eigen facebooktijdlijn. Liken kan rechtsonder op deze pagina.

Kijk eens om je heen.. heb je meer mensen in je omgeving die je energie opslurpen? Of waarbij de energie tussen jullie een uitwisseling is?

3 likes, 0 comments1 month ago

Apartment Therapy

Mooi inititatief!

4 likes, 1 comments1 month ago

MeerRadio & MeerTelevisie

Vanavond om 21.00 uur op http://www.meerradio.nl

6 likes, 1 comments2 months ago

Omslagfoto van

1 likes, 0 comments2 months ago

Superleuk radio-interview gehad voor het programma ‘Er is meer..’ van Meerradio. Een uur lang praten over de wondere wereld van Feng Shui. Uitzending is a. s. dinsdagavond van 21.00-22.00 uur op http://www.meerradio.nl. Dankjewel Marjolein voor het leuke gesprek!

9 likes, 0 comments2 months ago

7 Feng Shui tips voor meer liefde in je leven | YoY4Life

5 likes, 0 comments2 months ago

Did you know?

Mooie manier om bepaalde elementen toe te voegen in huis.. hoewel niet alle voorbeelden een goede keuze zijn

4 likes, 1 comments2 months ago

Apartment Therapy

Leuk bedacht maar Feng Shui slapen is er niet bij 🙂

0 likes, 0 comments3 months ago