In ‘het dagelijks leven’ kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk, ‘ow dat is leuk om even te delen!’. Kleine dingen die me een glimlach geven. Maar die dingetjes zijn dan vaak net te klein om een hele blog aan te wijden. Bijvoorbeeld een leuke website, iets wat ik heb gefotografeerd op straat, een mooie winkel die ik ben tegengekomen, iets bijzonders waar ik mee bezig ben of gewoon een interessant nieuwtje. Dat soort dingen posten we nu allemaal op de facebookpagina van YoY. Maar eigenlijk horen ze natuurlijk ook gewoon thuis op onze eigen site.. Vandaar deze pagina. Waar je al dit ‘leuks’ mee kunt lezen. En natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets ‘fan’ worden van de YoY facebookpagina. Dan krijg je alle posts rechtstreeks op je eigen facebooktijdlijn. Liken kan rechtsonder op deze pagina.

From the Desk of Sherwin Ng

0 likes, 0 comments15 hours ago

Volle bak interieurworkshop! #yoy #inspiratie #nieuweideeen

5 likes, 0 comments4 days ago

Omslagfoto van YoY - Feng Shui & Astrology Life Coaching

2 likes, 0 comments1 week ago

3 stappen naar een vliegende start van 2018 | YoY4Life

Mijn nieuwste blog! De stappen lijken je misschien heel voor de hand liggend. Maar wees eens eerlijk. Neem je echt de tijd voor stap 1? Denk je bewust na over stap 2? En doe je stap 3 al? http://www.yoy4life.com/3-stappen-naar-een-vliegende-start-van-2018/

5 likes, 0 comments1 week ago

Morgen, 7 november, is de laatste dag van het herfstseizoen volgens de chinese kalender.. Op deze dag is de energie ‘leeg’.. Dus mocht je je morgen een beetje leeg of moe voelen of dingen gaan niet zoals je wilt.. This could be it.. En als het even kan….

8 likes, 0 comments2 weeks ago

The Power of the Heart

So true… waar zou jij NU mee beginnen als je nog een jaar te leven had en zeker wist dat wat je nu gaat doen zou slagen?? Ik zou professioneel tango-danseres worden..

1 likes, 0 comments1 month ago

Omslagfoto van YoY - Feng Shui & Astrology Life Coaching

2 likes, 1 comments1 month ago

YoY - Feng Shui & Astrology Life Coaching

3 likes, 0 comments1 month ago